Hos Boskov bliver beboeren mødt af et engageret personale, der – med afsæt i anerkendte pædagogiske metoder – støtter, udvikler og træner sociale, fysiske og almene færdigheder, selvværdet og beboerens selvstændighed.
Anerkendelse af det hele menneske
De pædagogiske metoder, der anvendes i dagligdagen, omfatter Anerkendende pædagogik og Recovery, hvilket begge er teorier, som anerkender beboeren som et helt og selvstændigt menneske.
Den enkelte beboer bliver altså mødt af mennesker, der betragter ham/hende som en ligeværdig person og ud fra anerkendende pædagogiske metoder arbejder med mennesket og relationer – og altså ikke sygdomme og diagnoser.
Fokus på den enkelte beboer
Fonden Boskov fokuserer på støtte, udfordringer og hjælp gennem metoder, som fremmer beboerens mulighed for at komme sig og begå sig i samfundet på lige fod med andre. Som sindslidende har man brug for anerkendende relationer mellem mennesker, hvorfor vi netop prioriterer netværk og socialt samvær med andre højt.
Mennesker påvirker hinanden – både gensidigt og gentagende – og beboeren vil med sociale og anerkendende relationer udvikle sig og blive mere bevidst om sig selv og andre. Pædagogiske metoder og hjertet på rette sted
Hos Boskov tror vi på, at den enkelte beboer kan og vil udvikle sig.
Mennesker kommer sig med den rigtige form for behandling og de rette rammer. Derfor skaber vi et trygt og personligt tilrettet miljø om den enkelte beboer, hvor vi efterlever vores værdier om tryghed, selvbestemmelse, personlig udvikling og fleksibilitet. Værdier der alle går igen i de pædagogiske metoder, som anvendes i det daglige arbejde.
Værdigrundlaget giver de bedste forudsætninger for beboerens fremtid og er med til at gøre Boskov til et botilbud til psykisk syge ud over det sædvanlige. Her er beboeren for alvor i centrum.
For yderligere information er du velkommen til at kontakte os på telefon 24 84 03 55, mail info@fondenboskov.dk eller via vores kontaktformular her på siden.